Wie ben ik ?

Ik ben Petra Hissink, 53 jaar en trotse moeder van twee prachtige volwassen dochters. Ik ben geboren in Amsterdam en na wat omzwervingen in Almere terechtgekomen.

 

Ik ben enige tijd ongewild werkeloos geweest. Terugkeren in mijn laatst gedane werkzaamheden (secretaresse/office-manager)

is nagenoeg onmogelijk gebleken. Ook omdat de hele branche waarin ik jarenlang gewerkt heb zoveel onpersoonlijker is geworden, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging waar ik meer met mensen in contact kan komen en waar ik meer energie van krijg.

Ik ben gaandeweg steeds meer gefascineerd geraakt door voeten. Het zijn onze trouwste onderdanen onze voeten. Ze dragen ons lichaam en brengen ons overal naar toe. Deze voeten verdienen dus alle zorg en aandacht. Dit is de reden dat ik de opleiding Pedicure ben gestart en mijn eigen Pedicure praktijk ben begonnen. Kort geleden heb ik een baan als mantelzorger geaccepteerd. Dit is heel goed te combineren met een eigen pedicure praktijk.

 

Naast mijn baan en eigen praktijk is mijn Maine Coon kat mijn grote hobby. Met haar hoop ik ongeveer 1 x per jaar een nestje te hebben. Naast deze kat heb ik ook nog een huis, tuin en keuken kat.

 

Een van mijn karaktereigenschappen is dat ik de dingen die ik doe graag goed wil doen. Daarom heb ik ook geïnvesteerd in de beste apparatuur. En daarom gaat geleverde kwaliteit en zorg bij mij voor tijd. Ik ben liever langer met uw voeten bezig en dat het dan goed is dan dat ik het perse binnen de gemiddelde tijd af wil hebben en daarom moet haasten en afraffelen.

 

Ik wil dat zowel u als ik tevreden zijn over de behandeling!